Saturday, June 16, 2007

Harku - aasades jällegi, 2 super-hüper-katapulti

Huvitav kas ma olin nii väsinud eile, et ei tulnud meelde oma surfipäevikut täita korrapäraselt?! Meibi ... Startisin kell 15 ja pool tundi hiljem olid asjad koos. Ennem kaldalt mõõtes puhus 4 - 9.1 m/s, päris suur vahe, pagiline nagu ikka. Siiski tõmmasin 6.5 purje peale ja vette. Parem halss jälle tip-top, kohe aasadesse ja lendu. Vahepeal tekkinud puhangutega tahtis laud lendu tõusta, mis natuke pidurit sundis vajutama. Huvitav kas laud olekski tuule alla võtnud, järgmine kord peaks ära proovima, glissis vastu tuult keerama ja hüppama :D

Teiselpool järve püüdsin jälle jibe teha, mis kukkus kokku seekord siis, kui hakkasin juba teiseltpoolt purje haarama, vähemalt mingigi areng! Tagasi sõites vasak halss tundus jälle imelik, tundub et puri vasakul halsil ei ole õige kujuga, võimalik et liistud on ära paindunud vms. Kui proovisin vasakul halsis tagumist jalga aasa saada, siis esimene kord isegi õnnestus. Järgmised kaks korda aga lõppesid väga rõveda katapuldiga, nimelt kui hakkasin jalga aasa panema, siis tegin väikse vea. Tagumine jalg oli aasast liiga kaugel ning jala liigutamisega läks tasakaal esimesele jalale, mis omakorda ka keha natuke ette kallutas. Tulemuseks oligi katapult. Teine katapult lõi korraks segamini vette maandudes, kuid õnneks ei midagi hullu. Kuna 3 tundi oli juba surfatud siis otsustasin kaldale ronida, et mitte rohkem oma õnne proovile panna.

Vahepeal sain proovida ka töökaaslase 102 L lauda, mis tundus isegi päris fun, kuid siis ei olnud enam nii palju tuult, mis tema 5.7 purje korralikult käima lööks.

Hiljem avastasin kodus veel, et vasaku põlve all kondi peal on päris korralik sinikas ning samuti jalalaba liigendi pealt oli natuke paistes. No pain - no gain!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home